Din personliga kontakt

Den mänskliga kontakten kan förstås aldrig ersättas av en hemsida. Därför är det viktigt att du alltid ska känna dig välkommen för personlig rådgivning och hjälp – eller om du så önskar, att jag besöker dig i hemmet. Här är en kort beskrivning av mig – Carola Sjödin Johansson, som är ägare av Backe Begravningsbyrå AB.

Fritid, familjen och föreningsliv. Vistas i naturen när tillfälle ges, sommaren tillbringas gärna i sommarstugan med en god bok, båttur och fiske samt inte att förglömma familjen.

Musikaliska färdigheter

Om ni önskar någon form av musikaliskt inslag på begravningen har jag möjlighet att ställa upp både med sång och musik. Jag har sjungit i kör sedan barnsben och har spelat tvärflöjt ungefär lika länge.

Kontaktuppgifter

Carola Sjödin Johansson

  0624-100 66

  070-64 65 066

  info@backebegravningsbyra.se

Begravningsbyråns historia

Nybergs Begravningsbyrå startades år... som 1987 övertogs av Karina och Staffan Karlström. Efter 24 år – den 1 april 2011 – överläts verksamheten till Carola Sjödin Johansson och i samband med det ändrade byrån namn till Backe Begravningsbyrå AB.

Vårt verksamhetsområde

Backe Begravningsbyrå AB har uppdrag i följande orter; Rossön, Backe, Ramsele, Edsele, Junsele och Näsåker med omnejd - men även i andra delar av landet beroende på uppdragsgivarens önskan.